Adatvédelmi nyilatkozat

1. Miről szól ez a tájékoztató?

Az edu.ecosim.hu honlapon elérhető üzleti szimulációs szoftver (továbbiakban: Ecosim EDU, üzleti szimulációs rendszer, vagy rendszer) üzemeltetése során az EcoSim Üzleti Szimulációk Kft. (a továbbiakban: EcoSim vagy üzemeltető) személyes adatokat kezel. Az érintettek jogainak tiszteletben tartásával, valamint a jogszabályi kötelezettségének eleget téve az üzemeltető jelen tájékoztatóban ismerteti az adatkezelési tevékenysége legfontosabb jellemzőit.

Jelen tájékoztató 2018.04.10-től érvényes.

Az üzemeltető jogosult jelen adatkezelési tájékoztatót a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett módosítani. A módosított rendelkezések a honlapon történő közzétételt és tájékoztatást követő első használat alkalmával válnak hatályossá Veled szemben.

Jelen nyilatkozat megfelel a GDPR alapelveinek és rendelkezéseinek.

2. Mi az a személyes adat, mit jelent, hogy adatkezelő, adatfeldolgozó?

Mi minősül személyes adatnak?  Az azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó bármely információ – pl. az érintett neve, email címe, hallgatói kódja, IP címe.

Ki minősül adatkezelőnek?  Aki önállóan vagy másokkal együtt meghatározza az adat kezelésének célját és eszközeit.

Mit jelent az adatkezelés?  Az alkalmazott eljárástól függetlenül az adaton végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége (így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adat további felhasználásának megakadályozása, stb).

Ki minősül adatfeldolgozónak? Aki az adatkezelő nevében személyes adatot kezel (mely többnyire technikai műveleteket jelent, mint a tárolás).

3. Ki az üzleti szimulációs rendszer használata során megadott, észlelt személyes adatok adatkezelője?

Az Ecosim EDU rendszer adatkezelője:

EcoSim Üzleti Szimulációk Korlátolt Felelősségű Társaság

székhely: 1094 Budapest, Páva utca 13. 5. em. 1.

cégjegyzékszám: 01-09-714023

e-mail: support@ecosim.hu

adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-65429/2013., NAIH-65428/2013.

https://www.ecosim.hu/

Az egyes kurzusok / tréningek adatkezelője: az üzleti szimulációk tekintetében az azt meghirdető cégek, szervezetek, oktatási intézmények is adatkezelőnek minősülnek. Ezen adatkezelők képviselője a rendszeren belül a Tanár / Admin jogosultsággal rendelkező felhasználó, a kurzusok tulajdonosai. Az EcoSim tárhelyet és szoftver biztosít a kurzusok / tréningek lebonyolításához.

4. Hogyan tudok regisztrálni, részt venni valamelyik kurzuson / tréningen?

A rendszert kétféle jogosultságú felhasználó használhatja: Tanár / Tréner jogosultsági szintű felhasználó és Diák jogosultsági szintű felhasználó.

Tanár / Tréner jogosultságot licenc vásárlásával lehet szerezni külön díjazás ellenében. Amennyiben Tanár / Tréner felhasználó szeretnél lenni, lépj velünk kapcsolatba, válj üzleti partnerünkké vagy kezdeményezd szervezeted útján a licenc vásárlást. Az üzemeltetővel kötött szerződés alapján a szerződő partner kezdeményezi az e-mail címed üzemeltetőnek való megadásával a Tanár / Tréner felhasználóvá válást. A Tanár / Tréner felhasználói jogosultsági szintet az üzemeltető hagyja jóvá.

Diák / tréning résztvevő jogosultságú felhasználóként a rendszer használata ingyenes. A rendszerbe a regisztrációs felületen keresztül tudsz regisztrálni. A regisztráció véglegesítéséhez annak megerősítése is szükséges, amelyet az email címedre küldött aktiváló link útján tehetsz meg. A regisztráció véglegesítésére 72 órád van.

A rendszerben található kurzusokhoz / tréningekhez a kurzus nevének és jelszavának megadásával tudsz csatlakozni. A Tanár felhasználó adja meg számodra az ehhez szükséges kurzusnevet és jelszót. A kurzushoz / tréninghez történt csatlakozást követően tudsz saját csapatot létrehozni csapatkapitányként vagy meglévő csapathoz tudsz csatlakozni.

Amennyiben rendelkezel már EcoSim MyAccount fiókkal, és az ott megadott e-mail címeddel regisztrálsz, akkor a rendszer párosítja az ott tárolt adatokkal.

Minden egyes regisztráció során egy EcoSim MyAccount fiók is létrejön, ahol a személyes adataid tudod módosítani.

5. Milyen adatok megadásával tudok regisztrálni?

A regisztrációhoz a vezetéknév, utónév, e-mail cím és a jelszó megadása szükséges. Ezen adatok megadása nélkül nem tudsz részt venni a kurzusokon / tréningeken. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a rendszer beazonosítson, azt használni tudd. A nevedre és email címedre azért is szükség van, mert a Tanár / Tréner és a csapatkapitány Diák felhasználók ez alapján azonosítanak be a kurzuson / tréningen belül.

A rendszer nem ismeri jelszavadat, azt titkosítja és kizárólag annak lenyomatát őrzi, amelyből a jelszó nem állítható vissza, így a rendszer kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas. A jelszavad így tőlünk nem ismerheti meg senki. Kérünk, figyelj arra, hogy illetéktelen személy ne ismerhesse meg jelszavadat!

A rendszer naplózza azt az IP címet, amelyről regisztrálsz 10 napot követően töröli.

A Profilom menüpontban megadhatod egyetemi hallgatói kódod is (pl. ETR-kód, Neptun kód). Ez a Tanár felhasználó számára nyújt további segítséget beazonosításhoz főleg névazonosság esetén, hallgatói jogviszony esetén javasoljunk a mező kitöltését.

Profil adataid az önkéntes hozzájárulásod alapján kezeljük a regisztrációd törléséig, melyről a 9. pontban  olvashatsz.

6. Mi az a meghívó?

Meghívóra azért van szükség, hogy könnyebben megtaláld azt a kurzust / tréninget, amelyben valamely ismerős diáktársad/tréningtársad szeretné, hogy részt vegyél. Meghívás esetén a csapatkapitány felhasználó email címed megadásával rögzíti a rendszerben, hogy szeretné, hogy csatlakozz a csapatához. Regisztrációt követően az adott kurzusnál / tréningnél találod meghívó(i)d. A meghívóban található link lekattintásával könnyedén tudsz az adott csapathoz csatlakozni.

Regisztrációdat megelőzően azért tartja nyilván a rendszer a csapatkapitány profiljában az email címed, hogy a csapatot könnyedén meg lehessen alakítani, amely mind a kurzuson / tréningen való részvételt kezdeményező Tanár / Tréner felhasználó (és az általa képviselt üzleti partnerünk), mind a csapatkapitány ismerősöd és végső soron a rendszer felhasználóbarátabbá tétele révén az üzemeletető jogos érdekét szolgálja.

7. A rendszer használata során ki és milyen személyes adataim látja?

A Tanár / tréner felhasználó minden Diák / Tréning résztvevő jogosultságú felhasználó nevét és e-mail címét látja a rendszerben a beazonosíthatóság érdekében.

A Tanár /tréner felhasználók a Diák / Tréning résztvevő felhasználók iskolai/egyetemi kódját (pl. Neptun kód, ETR-kód) is látják, amely az oktatási intézmény tanórához kapcsolódó üzleti szimulációban való részvételnél a hallgató azonosításhoz szükséges.

A Diák / Tréning résztvevő felhasználók a csapatukba tartozó felhasználók nevét és e-mail címét látják, más csapatok tagjainak adatait viszont nem ismerik, a többi csapatnak csak a csapatnevét látják.

A szimuláció során feltöltött felhasználói tartalmakhoz csak a Tanár /Tréner felhasználó és a csapattagok férnek hozzá, a többi csapat tagjai kizárólag a csapatod által elért eredményt látják.

Minden Diák / Tréning résztvevő felhasználó ismeri az üzleti szimulációs versenyt meghirdető Tanár jogosultságú felhasználó nevét, email címét.

8. Hogyan tudom regisztrációs adataim módosítani?

A Profilom menüpontban tudod adataid módosítani.

9. Hogyan tudom regisztrációm megszüntetni?

Amennyiben szeretnéd megszüntetni a regisztrációd, írj emailt a support@ecosim.hu email címre vagy lépj be és a Profilom menüpontban indítványozd regisztrációd törlését. Ezt követően egy email kapsz tőlünk, amelyben 72 órán belül lehetőséged van a törlési kezdeményezést visszavonni. Visszavonás hiányában 72 óra elteltével töröljük regisztrációd. Mielőtt fiókod megszünteted, gondoskodj arról, hogy a rendszerbe a szimulációk során feltöltött tartamaid lementsd és az üzleti szimulációkban elért eredményeid kimásold.

Folyamatban lévő Kurzus / tréning esetén is dönthetsz úgy, hogy kéred a regisztrációd törlését. Ebben az esetben egy robot felhasználó lép a helyedbe megtartva addigi eredményeid.

Előfordulhat, hogy tanulmányaid / munkád alatt nem minden évben használod a rendszert, ezért átmeneti ideig fenntartjuk regisztrációd. Az utolsó belépéstől számított 2 év elteltével azonban töröljük adataid. Bármikor újraregisztrálhatsz, várunk vissza.

Regisztrációd törlése esetén az kurzust / tréninget meghirdető üzleti partnerünk továbbkezelheti saját jogán mint adatkezelő az adataid, amelyhez szerződéses kötelezettség okán az Ecosim a rendszerben tárhelyet nyújt. Az Ecosim jogos üzleti érdeke, hogy az üzleti partnerek felé fennálló tárhelyszolgáltatási kötelezettségének eleget tegyen. Ezen információk oktatási intézmények esetén elengedhetetlenek az osztályozáshoz, annak igazolásához, így partnerünk jogos érdeke azok tárolása. Ezért az üzleti partnerrel kötött szerződés érvényességi ideje alatt – vagy ha a partnerünk korábban törli, annak törléséig – a már lezárult üzleti szimulációk eredményei között tárolásra kerül kik vettek részt az adott üzleti szimulációban (név, email cím, hallgatói kód, eredmény, feltöltött felhasználói tartalom). Érdekmérlegelésünk során figyelembe vettük, hogy a tárolás során csak olyan információk maradnak meg a rendszerben, amelyek kezeléséhez korábban hozzájárulást adtál, azok megfelelő adatbiztonsági környezetben maradnak, kizárólag a szimulációt meghirdető cég, szervezet számára elérhetőek, azok nyilvánosságra kerülése hátrányos megítélésed nem eredményezheti.

Amennyiben regisztrációd törlésével egyidejűleg nemcsak felhasználói fiókod, hanem az üzleti szimulációk során elérhetővé tett egyéb adataid is törölni szeretnéd, kérünk, fordulj a szimulációt meghirdető céghez, intézményhez, szervezethez mint adatkezelőhöz a Tanár / Tréner felhasználón keresztül vagy üzleti partnerünk egyéb közvetlen elérhetőségein. Amennyiben kéréseddel minket találsz meg, a kérést továbbítjuk üzleti partnerünk felé. Amennyiben üzleti partnerünk nem tud jogalapot felmutatni adataid továbbkezelésére, töröljük a rendszerből ezen adataid is.

10. Nyilvántartja az üzemeltető az érdemjegyem?

Nem. Mi kizárólag az üzleti szimulációban elért eredményeid tároljuk, az eredményeddel összefüggő a Tanár felhasználó által adott érdemjegyet a rendszer nem tartja nyilván. A rendszer matematikai műveletek alapján számolja ki az üzleti szimulációban elért eredményed, ennek további tényezőktől is függő értékelése a Tanár felhasználó feladata.

11. Milyen adatot tárol rólam az üzemeltető?

Az üzemeltető a profil adataid (név, e-mail cím, hallgatói kód) mellett nyilvántartja, hogy feliratkoztál-e valamelyik hírlevelére. A rendszerből kinyerhető, hogy mely kurzusokban / tréningeken vettél részt mely csapatban és milyen felhasználói jogosultsággal (tanár, tréner, diák, csapatkapitány) és hogy a csapatban való részvételre ki hívott meg. Az üzleti szimulációba feltöltött felhasználói tartalmad és a kurzuson / tréningen elért eredményed a rendszer addig őrzi, amíg az adott szimulációt létrehozó Tanárnak / Trénernek a licence él vagy a Tanár / TRéner azt nem törli a rendszerből.

12. Mi az a hírlevél, karrier hírlevél?#_

Kétféle hírlevél küldéséhez adhatod hozzájárulásod, amelyeket rendszertelen időközönként küldünk. A hírlevelekről bármikor leíratkozhatsz.

Az általános EcoSim hírlevélben az általunk vagy üzleti partnereink által szervezett nyereménydíjas üzleti szimulációs versenyekről tájékoztatunk.

A karrier hírlevélben pedig a hirdető partnerünk által kínált karrierlehetőségekről tájékoztathatunk.

Általános és karrier hírlevelet is kizárólag az üzemeltető küldhet részedre, email címed nem adjuk ki harmadik személynek marketing vagy álláshirdetői célra.

Hogyan iratkozhatok fel a hírlevelekre?

A regisztráció során az üres check-box-ba tett pipa útján járulhatsz hozzá önkéntesen az általános és/vagy karrier hírlevél fogadáshoz vagy később a Profilom menüpontban iratkozhatsz fel. A feliratkozást nem szükséges megerősítened.

A hírlevél-küldéshez neved és email címed használjuk fel a reklámtörvényben előírt (Grt.6.§) kötelezettség okán. Amennyiben karrier hírlevél fogadását is engedélyezed, hirdetőnk kérésére szűrést végzünk, és kizárólag azoknak küldjük meg az ajánlatot, akik részére a hirdető által meghatározott földrajzi vagy felsőoktatási intézmény szintű szűkítés, esetleg az üzleti szimuláció témája alapján releváns lehet a hirdetés, így számodra nem elérhető vagy érdektelen lehetőségekről nem kapsz tájékoztatást. A szűkítéshez megvizsgáljuk, mely üzleti szimulációban vettél részt, és ebből nyerjük ki azt az információt, hogy mely országban tanulsz/dolgozol vagy mely egyetemen tanulsz, milyen témájú szimuláció érdekelt, ezeket az információkat külön nem tartjuk nyilván. A hirdető nem kapja meg adataid!

Hogyan iratkozhatok le a hírlevél küldésről?

A hírlevélről és a karrier hírlevélről egyenként a levél alján lévő link útján vagy a Profilom menüpontban iratkozhatsz le. A leiratkozást nem kell megerősítened. A leíratkozás nem érinti a rendszerhasználatot.  A leíratkozás nem érinti a korábban végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

13. Milyen adatokat és miért naplóz az üzleti szimulációs rendszer?

Hibakereséshez, a visszaélések megakadályozásához és a rendszer működésének ellenőrzése érdekében folyamatosan naplózzuk és 10 napot követően töröljük a következő adatokat:  IP cím, dátum, időpont, böngésző, operációs rendszer adatai, mely aloldalakat keresed fel, honnan érkeztél az oldalra.

14. Hogyan védi az EcoSim az adataim? Milyen adatbiztonsági lépéseket tesz?

Minden szükséges lépést megteszünk lehetőségünkhöz mérten, hogy biztosítsuk a megadott és észlelt személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció, mind az adatok tárolása, őrzése során.

Az informatikai rendszerünk és hálózatunk folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy az adatbiztonságot fenntartsuk, tovább erősítsük, az esetleges támadásoktól a rendszert megvédjük. Automatikus adatmentéssel (külön szerverre), tükrözéssel, tűzfallal és behatolás figyeléssel igyekszünk adataid megvédeni, szerverünk aktív és passzív védelmi rendszerrel működik. A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében biztonságos SSL belépést alkalmazunk. 

A rendszerben tárolt személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén, a rendszer üzemeltetését végző adatfeldolgozónál telepített, 24 órás őrzéssel védett, dedikált szerveren tároljuk. Az EcoSim a személyes adatok tárolására tárhelyszolgáltatót (adatfeldolgozó) vesz igénybe, aki CXS web FTP hacker támadás elleni védelmet és vírusszűrőt alkalmaz adataid védelme érdekében:

AB PLUSZ Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság

székhely: 2049 Diósd, IV. Béla király utca 48.

cégjegyzékszám: 13-06-068037

https://www.abplusz.hu/

15. Mi az a cookie? Az üzleti szimulációs rendszer használata során milyen cookie-k települnek?

Mi az a cookie?

Az EcoSim EDU rendszer az üzemeltető által elhelyezett cookie-k engedélyezésével használható.

A cookie („süti”) kis adatcsomag, amely a kiszolgáló által meghatározott információtartalmat gyűjti, illetve tárolja, ezzel megkönnyítve a weboldal üzemeltetését, a felhasználó rendszerhasználatát. Többféle cookie települhet gépedre a rendszer használata során. Kizárólag biztonságos, SSL kapcsolat alatt működő cookie-kat alkalmazunk. Cookie-kra azért van szükségünk, hogy a szolgáltatás hatékonyságát növelhessük, a rendszer látogatásait, használatát elemezhessük.

A rendszer használatának megkönnyítése érdekében egy munkamenetre szóló (ún. session) cookie-t alkalmazunk. Ha belépsz a rendszerbe és becsukod az oldalt, majd visszatérsz az oldalra, újfent belépve találod magad. A session cookie ehhez a személyes adatot nem tárol.

A tartósan elhelyezett böngésző cookie a készülék merevlemezére kerül, és az internetes böngésző bezárása után is megmarad a cookie manuális törléséig, illetve a cookie alábbiakban meghatározott időtartamának lejártáig. A böngésző cookie-k bármikor törölhetők a készülékről, a böngésző megfelelő beállításainak kiválasztásával pedig visszautasítható a cookie-k használata. Az általunk elhelyezett Ecosim cookie-k letiltása esetén viszont nem tudod a maga teljességében használni az üzleti szimulációs rendszert. Minden egyes böngészőben (Explorer, Mozilla, Chrome, Safari stb.) illetve végfelhasználói készüléken (ha több gépet használsz) külön-külön tudod a cookie-kat törölni, illetve letiltani. A cookie beállításokról az alábbi oldalakon találsz részletes leírást:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=hu&co=GENIE.Platform%3DDesktop

Safari: https://www.apple.com/legal/privacy/hu/cookies/ https://support.apple.com/hu-hu/HT201265

A következő táblázatban az üzemeltető által cookie-k listáját találod.

Cookie megnevezése

Cookie célja

Cookie által tárolt adatok

Cookie élettartama

PHPSESSID

felhasználó azonosítása

hash

fél óra

eduEcoMENU

menü állása

1

1 hét

eduEcoLANG

felhasználó által használandó nyelv

hu, en, stb.

1 hét

eduEcoSID

felhasználó azonosítása

hash

1 hét

Milyen külső szolgáltatók cookie-ja települhet még a gépemre?

Külső webanalitikai társaságokat (Google Inc. Facebook Inc.) veszünk igénybe annak érdekében, hogy a honlap látogatottságát mérjük és egyéb webanalitikai adatokat kapjunk, továbbá, hogy növeljük az Ecosim hirdetési tevékenységének hatékonyságát. Ezen társaságok az üzemeltetőtől függetlenül végzik tevékenységük:

a Google Analytics (https://www.google.hu/analytics/),

a Google Adword (https://adwords.google.com/intl/hu_hu/home/),

és a Facebook Pixel (https://www.facebook.com/business/help/651294705016616) szolgáltatások keretében.

A Google Inc. cookie-kat vagy hasonló technológiákat használ böngésződ vagy eszközöd azonosításához az adatok gyűjtésére és tárolására. Arról, hogy a Google Inc. milyen adatokat gyűjt, hogyan és meddig használja az adataid a Google Analytics és Google Adwords szolgáltatások során a Google Adatvédelmi irányelveiben olvashatsz: https://www.google.hu/intl/hu_hu/policies/privacy/?fg=1

A Facebook Inc. Facebook Pixel szolgáltatással kapcsolatos adatkezeléséről és cookie alkalmazásáról az alábbi weboldalon tájékozódhatsz: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Ezen ún. harmadik feles sütik (third party cookie) ugyan a rendszer megtekintésekor, de nem az üzemeltető (al)domainjéről, hanem a Google vagy Facebook domainjéről tölti le a böngésződ. A Google és a Facebook ezen cookie-k segítségével akár nyomon is tudják kísérni a webhasználatodat, be tudnak azonosítani egyéb weboldalakon is, sőt érdeklődési körödön alapuló reklámot tehetnek számodra elérhetővé más weboldalakon. Ezen külső szolgáltatók által elhelyezett cookie-k tiltása, törlése nem érinti az üzleti szimulációs rendszer használhatóságát.

16. Hogyan érem el felhasználói adataim, tartalmaim (adathordozhatóság)?

Azon kurzusok / tréningek listáját, amelyben részt vettél, ki tudod másolni a rendszerből regisztrációd fennállása alatt, illetve a regisztrációs email címedről küldött kérésedre széles körben használt, géppel olvasható formátumban megküldjük számodra vagy az általad megjelölt harmadik fél számára. Csak azokat a szimulációkat tudjuk listázni, amelyeket a Tanár / Tréner felhasználói jogosultságú felhasználó még nem törölt.#_ms

A rendszerbe feltöltött felhasználói tartalmakat utóbb le tudod menteni saját gépedre mindaddig, amíg üzleti partnerünk a szimuláció tárolását kéri (tipikusan amíg meg nem szűnik az EcoSim és az üzleti szimulációt hirdető partnerünk közötti szerződés, de a Tanár felhasználó jogosult azt korábban is törölni). A szimulációkban elért eredményed is addig érhető el a rendszerben, amíg üzleti partnerünk kéri, ezért kérünk, gondoskodj ennek kimásolásáról a kurzus / tréning lezárultával.

17. Hova fordulhatok adatvédelmi kérdésemmel, kérésemmel, panaszommal?

Az EcoSim adatkezeléséről bármikor tájékoztatást kérhetsz. Írj nekünk a regisztrációs email címedről a support@ecosim.hu email címre. Legfeljebb 1 hónapon belül e-mailben válaszolunk.

Tájékoztatást kérhetsz az általunk végzett Téged érintő adatkezelésről, amelynek kapcsán legkésőbb 1 hónapon belül tájékoztatunk

 1. az adatkezelés céljairól;

 2. az érintett személyes adatok kategóriáiról;

 3. azon címzettek vagy címzettek kategóriáiról, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közöltük vagy közölni fogjuk;

 4. a személyes adatok tárolásának tervezett időtartamáról, vagy ezen időtartam meghatározásának szempontjairól;

 5. az érintetti jogaidról;

 6. az adatvédelmi felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;)

 7. ha az adatokat nem Te adtad meg, a forrásukra vonatkozó minden elérhető információról;

 8. arról hogy automatizált döntéshozatalt végzünk –e, és ha igen mi az alkalmazott logika és hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és rád nézve milyen várható következményekkel jár.

A regisztrációs e-mail címedről küldött emailben kérheted, hogy korlátozzuk az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

 1. vitatod a személyes adataid pontosságát (ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a személyes adatok pontosságát);

 2. az adatkezelés véleményed szerint jogellenes, és törlés helyett kéred azok felhasználásának korlátozását;

 3. már nincs szükségünk az adatra, törölnénk, de Te kéred azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelmedhez.

A személyes adataid kezelésével kapcsolatos vélt jogsérelem esetén írj a nekünk e-mailt a support@ecosim.hu címre. Panaszod legkésőbb 1 hónapon belül kivizsgáljuk.

Amennyiben valamely üzleti szimulációval kapcsolatos kérdésed lenne, kérünk, keresd fel a szimulációt vezető Tanárt, ő segít eligazodni a rendszer használatában is; programok, események esetében pedig az adott programot hirdető weboldalon a kapcsolat menüpontban található e-mail címeken tudsz érdeklődni.

Amennyiben megítélésed szerint megsértettük valamely adatvédelmi tárgyú jogszabály rendelkezéseit elsősorban érdemes velünk felvenned a kapcsolatot a support@ecosim.hu email címen. 

Az illetékes (Fővárosi Törvényszékhez vagy a lakóhelyed, tartózkodási helyed szerint illetékes) törvényszékhez keresetet nyújthatsz be vagy vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., ugyfelszolgalat@naih.hu, +36-1-3911400, elnök: dr. Péterfalvi Attila, www.naih.hu).